Jenox Hungária Kft.


A Jenox Hungária Kft. 100%-ban magyar tulajdonú cég. Szaküzletünk Tökölön, a Csépi út 101. szám alatt. 550 m2-es szaküzletünkben fogadja vásárlóinkat.
Cégünk minőségi csapágyak kereskedelmével, hidraulika tömlők gyártásával, javításával, akkumulátorok és szerszámok forgalmazásával foglalkozik, közel 20 éves tapasztalattal.
Folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően mára az ipari kereskedelem számos területén jelen vagyunk (autó ipar, hadi ipar, gépgyártás, rally sport, mezőgazdasági munkagépek)

Csapágy

Már a kezdetektől (2002) minőségi csapágyak FAG, KOYO, SKF, INA, FBJ forgalmazásával foglalkozunk. Minőségi megoldásra törekszünk, ami hosszú távon mindig kifizetődő. Ezért esett a választás a fent említett márkacsaládokra. Az évek alatt bebizonyították megbízhatóságukat, és megerősítjük, hogy megfelelően teljesítenek a legtöbb felhasználási területen.

Hidraulika

Fő vonalainkból kiemelkedő a hidraulika tömlő gyártása, és javítása, valamint a pneumatikus csövek és csatlakozók forgalmazása. Modern gépparkkal és széleskörű raktárkészlettel rendelkezünk, amit szakképzett kollégáink rugalmas és precíz hozzáállása tesz igazán kiemelkedővé a versenytársakhoz képest. Ez segített hozzá minket, hogy több neves rakodógépgyár és hadiipar (NATO) beszállítójaként is bizonyíthassunk. De számos mezőgazdasági és munkagép köszönheti nekünk a folyamatos munkavégzést. A tömeggyártás területén ISO minősítéssel rendelkezünk.A meglévő 550 m2-es szaküzletünk mellé még egy 5000 m2-es területen elhelyezkedő 1400 m2-es raktárral és irodákkal rendelkező telephelyet létesítettünk, ami ellátja a központi és logisztikai feladatokat.

Akkumulátor

2012 márciusában megkezdtük a Lengyel gyártmányú JENOX prémiumkategóriás akkumulátorok forgalmazását (Személyautó, teherautó, lakóautó, motorcsónak akkumulátorok) Ezeken kívül motor akkumulátorokkal is foglalkozunk, valamint az akkumulátorokhoz tartozó kiegészítőkkel (saru, tisztító szett) és prémium kategóriás töltőkkel.
2018 júliusában egy Magyarországon egyedülállónak számító, de Európa szerte már ismert akkumulátorcsaládot a FIAMM olasz gyártmányú, prémium akkumulátort hoztuk be az országba. Ezzel tovább erősítve a minőségi megoldások sorát.

Az akkumulátorok mellé ingyenes szolgáltatásokat nyújtunk, akkumulátor diagnosztika a helyszínen, régi akkumulátorát beszámoljuk (így még olcsóbb lesz az új) és természetesen azonnal be is szereljük új akkumulátorát, így megkímélve ügyfeleinket az ezzel járó kellemetlenségtől.


Szerszám

A 2016-os év további bővülést hozott a cégnek, az ipari szegmenst megcélozva kizárólagos importőrei lettünk a TRIUMF és BEARGRIP szerszámoknak. Minőségük visszaigazolása, hogy jól teljesítenek versenykörülmények között is, hiszen rally csapat kezei alatt is megfordultak, kiváló visszajelzésekkel. Termékpalettánk széles körű, hiszen kiszolgálják a forgácsolástechnika, autószerelés, motorszerelés, vágástechnika ipari jellegű tevékenységeit. (Szerszámos kocsik egyedileg berendezve, autó-motor speciális szerszámok, emelők...) De kiváló megoldást kínálnak ház körüli problémák megoldásánál. (Kalapács, fogó-vágó-fúró szerszámok, kofferes készletek, dugókulcs fejek, csavarhúzó készletek)

Fő termékeink és azok kiegészítői mellett még több ezer árucikket kínálunk a rögzítéstechnika, kenéstechnika, ragasztástechnika, forgácsolástechnika, munkavédelem, területén. Foglalkozunk szállító hevederek, illetve danamid rúdból esztergált fogaskerekek beszerzésével. Minőségi megoldások, szakmai tapasztalat, korrekt hozzáállás, forduljon hozzánk bizalommal!


Bali Tibor
ügyvezető igazgató
Jenox Hungária Kft.