esztergalas-szerszamai-lapkak
Váltólapkák
2021-07-28

Szervócső javítás üzletünkben

 

Gyakori hiba

A szervőcsövek öregedése miatt (főleg idősebb autóknál) fellépő időnkénti olajvesztés oka általában a szervócső, vagy azok alkatrészeinek sérülése miatt alakulhat ki. Ezek a kopó alkatrészek főleg a roppantott csatlakozók és flexibilis tömlők.
2 megoldás van a probléma javítására:
1. rendelünk az autónkhoz gyári alkatrészt (nem kizárt hogy borsos lesz az ára),
2. minőségi alkatrészekből újra gyárttatjuk a sérült részeket (időt és pénzt spórolva)
Ha szeretné újra gyártatni:
Szerelje ki
a megrongálódott szervőcsövet, takarítsa meg a szennyeződésektől (ne a szaküzletünk folyosóján csöpögjön el a még rendszerbe maradt olaj)
Hozza el szaküzletünkbe (Tököl Csépi út 101.)
 

Mi az újragyártást szoktuk javasolni

Menteni a menthetőt, ezzel időt és pénzt spórolva. Időt azzal hogy általában aznap elkészül (ha gyári alktrészt rendel és nincs készleten a beszerzési idő a mostani helyzetben még lassabban megy) Pénzt spórolva a menthető alkatrészek felhasználásával.

Menthető alkatrészek

1. Roppantott csatlakozók, a flexibilis és cső alkatrészek roppantott találkozási pontja. 2. flexibilis cső, ez általában acélbetéttel ellátott hidraulikacső. A többi merev csövek forrasztását, javítását nem tudjuk vállalni!

A csatlakozókon túl folytatódó fém részeket nem tudjuk javítani!

 

Szervócső gyártás régi alkatrészek felhasználásával

Modern gépparkkal, 20 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött, minőségi alapanyagok felhasználásával (WEBA csatlakozók, SEMPERIT cső) megjavítjuk csöpögő szervócsövét. Meghibásodott csatlakozóit eltávolítjuk, gondosan odafigyelve a részletekre (milyen szögben álltak, ne sérüljön a másik alkatrész), majd új acélbetét erősítésű csövet vágunk és készre roppantjuk új csatlakozók beépítésével új rendszerét. A roppantáshoz modern, hidraulikus roppantógépet használunk amivel fonom hangolni tudjuk a csatlakozók roppantási erejét, méretét, így a megfelelő tűrőképességű kötést létrehozva. Ezzel garantáljuk a megfelelő minőséget (gyári alkatrészminőség).

Gyártási idő

Hála rutinos kollégáknak és a modern gépeknek maga a szervócső javítás folyamata 1-2 órát vesz igénybe, így általában hamar kész van, de a biztonság kedvéért mi 24 órát szoktunk mondani látatlanban ügyfeleinknek (aznap kész).