Hidraulika tömlők gyártása, javítása üzletünkben


Hidraulika csövek használatból eredendő hibája esetén, fontos a mielőbbi problémamegoldás. Hiszen ha áll a gép az nagy kiesés. Hozza el hozzánk meghibásodott hidraulika csövét, kicseréljük a tömlőt vagy a csatlakozót, felhasználva az ép alkatrészeket, vagy újragyártjuk minőségi alapanyagokból a meghibásodott hidraulika csövet, azonnal. Ezzel időt és pénzt spórolva önnek, hiszen a gyári alkatrész hetekbe is telhet mire megérkezik.


Szervócső javítás üzletünkben


Szervócsövek gyártásával, illetve javításával is foglalkozunk. Idősebb autóknál szokott probléma lenni, hogy idővel elöregszik az anyag, és folyik valahol a rendszer. A gyári alkatrész általában drága, vagy nincs készleten. Hozza el hozzánk, és ha még menthető, mi segítünk! Így újra gyári lesz a rendszer, és olcsóbban, illetve gyorsabban vissza tudja szerelni az új szervócsövét.

Ingyenes akkumulátor diagnosztika


Ha közeleg a fagy, érdemes megnézetni az autója akkumulátorának állapotát.
Jöjjön el hozzánk autójával és mi ingyenesen megvizsgáljuk önnek. Ezzel megelőzve a hideg reggelek meglepetéseit (nem indul az autó)

Ha már gyengélkedik akkumulátora, ajánlunk másikat készletről azonnal, (mérlegelve az ön szempontjait, olcsóbb, jobb, erősebb..)
Beszámítjuk régi akkumulátorát (így még olcsóbb lesz)
Azonnal, ingyen kicseréljük önnek