Bemutatkozás Termékek Vásárlás menete Viszonteladói lehetőségek Viszonteladóink Elérhetőségek Galéria Letöltések Hírlevél
Csapágy, hidraulika, szerszám, szimering
   
 
Kamion-akkumulátor-új kamionokhoz fejlesztve                
Jenox gold autó akkumulátor, jó minőségű prémium kategóriás akkumulátor a dízel autókhoz tökéletes                
Super poert autó akkumulátor, megbízható minőségű akkumulátor elérhető áron                

Jenox-hungaria-kft
  Cégünkről

Jenox Hungária Kft. csapágyak és hidraulika tömlők roppantásával és gyártásával foglalkozik már több mint 10 éve. A folyamatos fejlődésnek köszönhetően 2012-ben megkezdtük a lengyel gyártmányú prémium kategóriás Jenox autó akkumulátorok forgalmazását tököli üzletünkben a Csépi út 101. szám alatt.

A 2016-os év egy új boltot eredményezett, januárban Csepelen is megnyílt szaküzletünk a II. Rákóczi Ferenc út 107-115. szám alatt. A kínálat is bővült -a hidraulika tömlő gyártás az autó akkumulátorok és kenőanyagok mellé- megkaptuk a Triumf és Beargrip szerszámok kizárólagos importőri jogát, így minőségi szerszámcsaláddal tettük még színesebbé a kínálatot.

2017: Szervócső javítás szaküzleteinkben

Gyakori hiba főleg idősebb aútóknál a hibás szervócső okozta probléma. Ilyenkor elfolyik az olaj, és sűrűn kell utántölteni, a gyári alkatrészek meg drágák. Erre szeretnénk minőségi megoldást kínálni szaküzletünkben Csepelen és Tökölön. Ha behozza szervócsövét, mi vagy kicseréljük a régi alkatrészeket, vagy újragyártjuk azt a minta alapján azonnal a gyári alkatrészár töredékéért.. Így időt és pénzt spórolva meg önnek! 


 
Csapágyak
 
A Jenox Hungária Kft. már a kezdetektől minőségi csapágyakkal, elsősorban a CX márkájú (japán, lengyel gyártmány) csapágyakat forgalmazzuk, melyek kiváló ár/érték arányuk és megbízhatóságuk révén megfelelően teljesítenek a legtöbb felhasználási területen.

Mélyhornyú golyóscsapágyak
 
Kínálatunkban megtalálhatóak a mélyhornyú golyóscsapágyak, melyek nemcsak az ipari és mezőgazdasági, hanem a hétköznapi használatban lévő eszközök szerves részei. Népszerűségüket az egyszerű kivitelnek és a nagy fordulatszámon való alkalmazásuknak köszönhetik. Lehetnek gumi porvédővel ellátottak-2RS, fém porvédővel ellátottak-2Z, Rozsdamentes-SS, rögzítő gyűrűvel ellátott-R, valamint nútos kivitel-N. Ilyenek lehetnek például a kisgép csapágyak, a gördeszka csapágyak, a gépjármű csapágyak, horgász orsó csapágyak, modellekbe való csapágyak, stb.

Ferde hatásvonalú golyóscsapágyak
 
Ferde hatásvonalú golyóscsapágy a mélyhornyú golyóscsapágyakkal ellentétben nemcsak axiális terhelést képesek felvenni, hanem axiális és radiális terhelést is egyszerre. A kialakításnak köszönhetően előszeretettel alkalmazzák őket párosával, egymással szemben. Ezek a csapágyak legfőképp szerszámgépekben és esztergákban használatosak. Egysoros és duplasoros kivitelben is elérhetőek.

A beálló golyós csapágy
 
A beálló golyós csapágy különösen alkalmas olyan csapágyazás kiépítésére, ahol a tengelyen szögeltérés keletkezhet. Adódhat ez szerelési hibából, terhelés hatására, vagy akár a hőmérséklet is közrejátszhat. A beálló golyóscsapágyak nem alkalmasak a nagyobb axiális erők felvételére. Kivitelüket tekintve kapható kúpos furattal-K, radiális hézaggal-C3, réz, tömör kosárral-M, vagy akár thermoplastic kosárral- TV, TN9
 
Forgalmazott márkák: CX, FAG, SKF, Koyo, INA, ZKL, stb.
 
 

Jenox Akkumulátorok

Jenox prémium kategóriás akkumulátorok egyenesen a Lengyel gyárszalagokról érkeznek a polcokra. 2016. december 31-ig tartó hatalmas autó akkumulátor akcióval várjuk az érdeklődőket. Régi akkumulátor beszámítással még az akciós árakból is el lehet csalni egy-két ezrest. Verhetetlen ár-teljesítmény-minőség arány! Részletekért látogasson el üzleteinkbe Budapesten vagy Tökölön! Mindenkit ingyenes diagnosztikával várunk! Forduljon hozzánk bizalommal!
 
 
 
JENOX Classic Blue sorozatú akkumulátorok egyesítik – benzines és dízel üzemű járművekhez egyaránt - az optimális műszaki paramétereket a biztonsággal és a felhasználási ergonómiával, miközben megtartják a rendkívül kedvező ár-minőségarányt.
 
Jenox Gold:
Korszerű akkumulátor, ahol a pozitív és negatív elektród kalcium ötvözetekre épül (Ca-Ca) A termék úgy lett megtervezve, hogy az megfeleljen a legigényesebb felhasználók- a luxus gépkocsi tulajdonosok követelményeinek. A nagy indítóáram, a jó töltésfelvétel, a megnövelt kapacitás lehetőséget nyújt megfelelni a rendkívül nagy számú vevőegységgel (elektronikai kütyük) felszerelt járművek energiaigényényeinek. Teljesen gondozásmentes akkumulátor, külső tűzforrás okozta robbanás ellen védett, és töltésjelzővel felszerelt (kémlelő ablak).

JENOX Hobby akkumulátorok egy egyedülálló technológiát használnak, mely lehetővé teszi a kényelmes teljesítmény kiaknázását, többek között: elektromos csónakokban és hajókban, lakóautókban és lakókocsikban, közlekedési-, és navigációs lámpákban, valamint szórakoztató járművekben. A sorozatot jellemzi a ciklikus mély önkisülésekkel szembeni ellenállás, az átlagon felüli tartóssága, és kifolyás-mentessége, jelentősebb dőlésekkor is.
 
Hidraulika tömlő roppantás és gyártás
 
Jenox Hungária Kft. mindkét szaküzletében –Tököl és Csepel- foglalkozik hidraulikus tömlők roppantásával és gyártásával, javításával, esetenként csatlakozó mentéssel. Az ipari hidraulikához kapcsolódó termékeinkkel is a kiváló minőségre törekszünk. Ezért kizárólag magas követelményeknek megfelelő alkatrészekből dolgozunk, melyre garanciát is vállalunk.

A sérült hidraulika tömlőkből adódó kényszer leállások rengeteg időbe és pénzbe kerülnek. Okozhat ez targoncáknál, hidraulikus lifteknél, daruknál, de akár egy bérelt munkagépnél is rengeteg fejfájást. Ebben szeretnénk segítséget nyújtani azzal hogy azonnal és rugalmasan kijavítjuk a tömlőket, vagy a sérült csatlakozókat.
 
 
Raktárkészletünkön egy, kettő és négy acélbetétes tömlők mellett, megtalálhatóak a dupla és szimpla műanyag tömlők is. Hidraulika tömlőcsatlakozók széles választéka mellett mosótömlő csatlakozó, peremes csatlakozó és számos áteresztő csavar is helyet kapott a polcokon. Colos és metrikus menetű átalakítók és közcsavarok színesítik a készletet.


Pneumatikus csatlakozók

A hidraulikus csatlakozó mellett pneumatikus csatlakozók is helyet kaptak a polcokon. A csatlakozók-átalakítók és gyorscsatlakozók mellett pneumatikus csövek teljes szortimetje van készleten tartva.
 
 


Szerszámok
 
A tökéletes munkához tökéletes szerszám is szükséges. Ehhez kínálunk eszközöket az otthoni barkácsolástól az ipari javításokig egyaránt. Széles körben Triumf és Beargrip termékeket forgalmazzuk, mint kizárólagos importőrök, így a minőségi szerszámokhoz kedvező árat tudunk biztosítani.

Triumf a Rally világában:
 
minőségi visszajelzést a Botka Rally Team csapata adja számunkra, akik Triumf szerszámainkkal vannak felszerelve. Így a speciális autószerelő szerszámok terén is ki tudjuk elégíteni az igényeket. Ilyenek például a colos dugókulcs készletek, a többféle méretű és nyomaték skálájú nyomatékkulcsok.

Szerszámos ládáink, masszív vázszerkezettel, szerszámokkal feltöltve, akár egyéni igényeknek megfelelően személyre szabva is igényelhető. Fékcső kulcs nemcsak készletben, hanem szólóban is. 

Racsnis kulcsok nemcsak a standard változat hanem extra rövid szárral a nehezen elérhető helyekhez, vagy akár extra hosszú szárral a nagyobb nyomatékért. Csapágylehúzók és még számos más iparban használatos terméket tartunk polcokon, amit a webshopunkban akár otthonról is elérhetővé tettünk.

 
 

       Premium Teher
Szervótömlő javítás

KOSÁR
Amennyiben Ön regisztrált vásárlónk, kérjük, jelentkezzen be a rendeléshez!
 
 
Adatvédelem Impresszum ÁSZF Visszaélés jelentése
A Jenox Magyarország honlapján indított feliratkozás a feliratkozási feltételek elfogadását is jelenti egyben. Azaz hozzájárulását adja, hogy ettől a weboldaltól (esetlegesen akár reklámot is tartalmazó) elektronikus levelet fogadjon. A feliratkozáskor kapott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk át. A feliratkozás bármikor egy kattintással megszüntethető a levelek alján található link segítségével.
Copyright © Jenox Magyarország, Jenox Hungária Kft. 2012 • Minden jog fenntartva!
www.ysolutions.hu