Bemutatkozás Termékek Vásárlás menete Viszonteladói lehetőségek Viszonteladóink Elérhetőségek Galéria Letöltések Hírlevél

Hidraulika, Csapágy, Szerszám, Akkumulátor
Minőségi megoldások egy helyen JENOXHidraulika-tomlo-javitasaHidraulika tömlők gyártása

Hidraulika tömlőgyártásával  foglalkozik már több mint 10 éve a Jenox hungária kft Budapesten és Tökölön. Széles hidraulika csatlakozó (Veba) választék a polcokon, egy, kettő, három és négyacélbetétes tömlők (Semperit) az igénybevételnek megfelelően. Kizárólag magas követelményeknek megfelelő alkatrészekből dolgozunk, melyre garanciát is vállalunk!

  • 1, 2, 3, 4 acélbetétes tömlők
  • 3 féle colos és 2 féle metrikus kivitelű csatlakozók, peremes csatlakozók, szemes csatlakozók
  • Mosótömlő csatlakozók, T-idomok
  • Dupla és szimpla műanyag tömlők


     
  • Hozza be hozzánk eldurrant hidraulika tömlőjét és mi megpróbáljuk megmenteni, (ez általában járható út) így nem kevés pénzt spórolva önnek. Ha mégsem sikerül sincs nagy baj mert készletről tudunk adni rengeteg hidraulika csatlakozót azonnal.
  • Ha át kell alakítani hidraulika tömlőjét is állunk a rendelkezésére, hiszen regeteg csatlakozó átalakítók, toldók, T-idomok sorakoznak polcainkon.
     

szervo-tomlo-gyartasSzervócső javítás üzleteinkben

Hidraulika tömlő gyártás mellett foglalkozunk szervócsövek gyártásával is üzleteinkbe. Idősebb autóknál gyakori hiba a szervócsövek elöregedése, vagy a csatlakozók repedése. Természetesen a gyári alkatrész nem olcsó mulatság. Így sokszor marad a legyintés és újratöltögetés.

Hozza el hozzánk és kollégáink azonnal segítenek önnek!
(a gyári darab töredékéért)


 

csapagyCsapágyak: CX, FAG, SKF, Koyo, INA, ZKL

A FAG márkanév garanciát jelent a minőségre. Hiszen széles körben ismerik és használják szerte a világon, nemcsak kishazánkban. Így nálunk is széles belőle a "repertoár".
De ne felejtsük el a 
CXmárkájú (japán, lengyel gyártmány) csapágyakat sem, melyek kiváló ár/érték arányuk és megbízhatóságuk révén megfelelően teljesítenek a legtöbb felhasználási területen.


Forgalmazott csapágytípusok:

Mélyhornyú golyóscsapágy, ferdehatásvonalú golyóscsapágy, beálló golyós és görgőscsapágy,hengergörgős csapágy,tűgörgős csapágy, kúpgörgős csapágy, axiális csapágy (támcsapágy) 

szerszamSzerszámok, minőség megfizethető áron

A tökéletes munkához tökéletes szerszám is szükséges. Ehhez kínálunk eszközöket az otthoni barkácsolástól az ipari javításokig egyaránt. Széles körben Triumf és Beargrip termékeket forgalmazzuk, mint kizárólagos importőrök, így a minőségi szerszámokhoz kedvező árat tudunk biztosítani.

Triumf a Rally világában:
 
minőségi visszajelzést a Botka Rally Team csapata adja számunkra, akik Triumf szerszámainkkal vannak felszerelve. Így a speciális autószerelő szerszámok terén is ki tudjuk elégíteni az igényeket.


 

akkumulatorAkkumulátorok, munka, teher, személy, motor:

Jenox prémium kategóriás akkumulátorok egyenesen a Lengyel gyárszalagokról érkeznek a polcokra. 2016. december 31-ig tartó hatalmas autó akkumulátor akcióval várjuk az érdeklődőket. Régi akkumulátor beszámítással még az akciós árakból is el lehet csalni egy-két ezrest. Verhetetlen ár-teljesítmény-minőség arány! Részletekért látogasson el üzleteinkbe Budapesten vagy Tökölön! Mindenkit ingyenes diagnosztikával várunk! Forduljon hozzánk bizalommal!
 


JENOX Classic Blue sorozatú akkumulátorok egyesítik – benzines és dízel üzemű járművekhez egyaránt - az optimális műszaki paramétereket a biztonsággal és a felhasználási ergonómiával, miközben megtartják a rendkívül kedvező ár-minőségarányt.
 
Jenox Gold:
Korszerű akkumulátor, ahol a pozitív és negatív elektród kalcium ötvözetekre épül (Ca-Ca) A termék úgy lett megtervezve, hogy az megfeleljen a legigényesebb felhasználók- a luxus gépkocsi tulajdonosok követelményeinek. A nagy indítóáram, a jó töltésfelvétel, a megnövelt kapacitás lehetőséget nyújt megfelelni a rendkívül nagy számú vevőegységgel (elektronikai kütyük) felszerelt járművek energiaigényényeinek. Teljesen gondozásmentes akkumulátor, külső tűzforrás okozta robbanás ellen védett, és töltésjelzővel felszerelt (kémlelő ablak).

JENOX Hobby akkumulátorok egy egyedülálló technológiát használnak, mely lehetővé teszi a kényelmes teljesítmény kiaknázását, többek között: elektromos csónakokban és hajókban, lakóautókban és lakókocsikban, közlekedési-, és navigációs lámpákban, valamint szórakoztató járművekben. A sorozatot jellemzi a ciklikus mély önkisülésekkel szembeni ellenállás, az átlagon felüli tartóssága, és kifolyás-mentessége, jelentősebb dőlésekkor is.


Premium Teher
Szervótömlő javítás

KOSÁR
Amennyiben Ön regisztrált vásárlónk, kérjük, jelentkezzen be a rendeléshez!
 
 
Adatvédelem Impresszum ÁSZF Visszaélés jelentése
A Jenox Magyarország honlapján indított feliratkozás a feliratkozási feltételek elfogadását is jelenti egyben. Azaz hozzájárulását adja, hogy ettől a weboldaltól (esetlegesen akár reklámot is tartalmazó) elektronikus levelet fogadjon. A feliratkozáskor kapott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk át. A feliratkozás bármikor egy kattintással megszüntethető a levelek alján található link segítségével.
Copyright © Jenox Magyarország, Jenox Hungária Kft. 2012 • Minden jog fenntartva!
www.ysolutions.hu